top of page

Εταιρικό Προφίλ

Η ιστορία μας

Η ΙΜΑ AUDIO LIGHTING ιδρύθηκε το 1989 από τους αδελφούς Ιωάννη και Μιχάλη Ασιτζόγλου. Μετά τα πρώτα της βήματα, εισήλθε αποφασιστικά και έγκαιρα στον τομέα του επαγγελματικού ήχου και φωτισμού, με όραμα την κατάκτηση μιας ξεχωριστής και διακριτής θέσης, με θετική συνεισφορά, στον κλάδο που θα διασφαλίζει ταυτόχρονα, και σε κάθε περίπτωση, εξαιρετικά υψηλό βαθμό ικανοποίησης για όλους τους συντελεστές των επιτυχιών της: Ιδρυτών, Πελατών, Συνεργατών κλπ.


Έτσι, η εταιρία αναπτύχθηκε αργά αλλά σταθερά, σε μια δυναμική και πολλά υποσχόμενη επιχείρηση, συνεχώς εξελισσόμενη, σαν αποτέλεσμα μεγάλης προσπάθειας, σκληρής εργασίας και σημαντικής προσωπικής εργασίας και συμβολής των ιδρυτών της.


Εδρεύει σε μια σφύζουσα επαγγελματικά περιοχή στο κέντρο της Αθήνας και πλέον αναγνωρίζεται από την αγορά και την πελατεία της ως ιδιαίτερα σημαντική μονάδα, με έμφαση στην άμεση, έγκαιρη, κατάλληλη και ανταγωνιστική ανταπόκρισή της στις μεταβαλλόμενες ανάγκες και τις σύγχρονες προκλήσεις στον χώρο που δραστηριοποιείται.

Οι στόχοι μας

Κατέχοντας πλέον σημαντική θέση μεταξύ των μεγαλύτερων και σύγχρονων εταιρειών στον τομέα των εφαρμογών επαγγελματικού ήχου και φωτισμού, η ΙΜΑ AUDIO LIGHTING παραμένει προσηλωμένη στο στόχο της να συνεχίζει να παρέχει απαράμιλλης ποιότητας εξοπλισμό ήχου και φωτισμού, καθώς και σωστό και γρήγορο σέρβις. Προκειμένου να επιτύχει την καλύτερη ποιότητα σέρβις για τους πελάτες της, η ΙΜΑ AUDIO LIGHTING διατηρεί κατάλληλη & ευέλικτη εσωτερική δομή, με έξι βασικά τμήματα, τα εξής:

> Τμήμα πωλήσεων και προώθησης > Τμήμα δημοσίων σχέσεων > Τμήμα τεχνικής υποστήριξης > Τμήμα οργανωμένου σέρβις > Τμήμα εγκαταστάσεων > Τμήμα Λογιστηρίου & Οικονομικών υπηρεσιών

Το μέλλον της ΙΜΑ 

Η ΙΜΑ AUDIO LIGHTING είναι πάντοτε σε θέση να παρέχει στους πελάτες της όλες τις αναγκαίες πληροφορίες, συμβουλές και υποστήριξη καθώς και διαρκή και έγκυρη επαναπληροφόρηση παρακολουθώντας στενά όλες τις εξελίξεις και τα καινοτόμα τεχνολογικά βήματα που αφορούν τον τομέα μας. Επιπλέον, το γεγονός ότι είμαστε οι αποκλειστικοί αντιπρόσωποι στην Ελλάδα πολλών αναγνωρισμένων και σημαντικών οίκων επαγγελματικού εξοπλισμού ήχου και φωτισμού από όλον τον κόσμο, μας δίνει την δυνατότητα να προσφέρουμε στους πελάτες μια ευρεία γκάμα προϊόντων και εφαρμογών υψηλής ποιότητας και επιδόσεων στο χαμηλότερο δυνατό κόστος. Είναι υποχρέωση και καθήκον για εμάς να κοιτάμε το μέλλον και παράλληλα να συνεχίζουμε την θεαματική πορεία μας στον τομέα των σύγχρονων εξελίξεων, στον χώρο του ήχου και των φωτιστικών εφαρμογών, χωρίς να παραβιάζονται οι αρχές που θέσαμε από το ξεκίνημά μας.

 

Προετοιμάζοντας το έδαφος 

Η επιμονή στις αρχές που ακολουθούμε, προϋποθέτουν σκληρή προσήλωση στην εντατική δουλειά, στην επίδειξη ευθύνης και επαγγελματισμού υψηλού επιπέδου, κατά την εκτέλεση των παραγγελιών και την υλοποίηση των έργων των πελατών μας. Έτσι, με κάθε συμφωνία εγκατάστασης, αρχίζουμε με την επόπτευση και την μελέτη του χώρου που προορίζεται να καλυφθεί και να υποδεχθεί τον εξοπλισμό, που πρέπει να προσαρμοσθεί κατάλληλα και με επαγγελματικό τρόπο, ώστε να επιτευχθεί στο maximum το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα. Γίνεται προ-μελέτη του χώρου με την βοήθεια των σχεδιαστών, του ιδιοκτήτη-επενδυτή, καθώς και του πολιτικού μηχανικού, ώστε τα διάφορα μηχανήματα, τα παρελκόμενα και οι καλωδιώσεις που θα επιλεγούν, να ταιριάζουν και να είναι τα κατάλληλα τόσο για τον χώρο, όσο και την συγκεκριμένη επένδυση. Βασιζόμενοι πλέον σε ολοκληρωμένη μελέτη (με τις όποιες απαραίτητες αλλαγές και διευθετήσεις στο εσωτερικό του χώρου), ξεκινά η κυρίως εγκατάσταση του επιλεγμένου ηχητικού και φωτιστικού εξοπλισμού, λαμβάνοντας υπόψη ακόμα και την πιο μικρή λεπτομέρεια κατά την εκτέλεση της εργασίας. Από τη στιγμή που η δουλειά μας ολοκληρωθεί, για όσο διάστημα χρειαστεί, εξασφαλίζουμε στους πελάτες μας την σωστή λειτουργία όλου του εξοπλισμού. Στη συνέχεια παρακολουθούμε στενά την λειτουργία της μονάδας προκειμένου να είμαστε σε θέση να προτείνουμε και να βελτιώνουμε περαιτέρω τις ήδη υπάρχουσες εγκαταστάσεις εισάγοντας αλλαγές ή καινοτομίες και φυσικά να αναλάβουμε άμεση δράση, όποτε αυτή απαιτείται. Σε περίπτωση μικροζημιών στον ηχητικό και φωτιστικό εξοπλισμό, η IMA AUDIO LIGHTING εγγυάται την άμεση επισκευή ή στην χειρότερη περίπτωση, η χαλασμένη συσκευή αντικαθίσταται ολοκληρωτικά από μια άλλη δική μας, χωρίς καμία επιβάρυνση για τον πελάτη, μέχρι να επισκευασθεί η δική του συσκευή. Επιτυχία για εμάς σημαίνει “καλός κύκλος εργασιών” και “ικανοποιημένοι πελάτες” με τους οποίους αναπτύσσουμε πάντα ένα κλίμα αμοιβαίας και ειλικρινούς εμπιστοσύνης. Το πνεύμα συνεργασίας, η ομαδική εργασία και η βαθιά γνώση όλης της γκάμας των προϊόντων μας, επιτρέπουν, δικαιολογημένα, στους πελάτες μας να αισθάνονται απόλυτη εμπιστοσύνη και σιγουριά προς το «πρόσωπο» της εταιρείας μας, και έτσι απερίσπαστοι να ασχοληθούν αποδοτικά με το καθεαυτό επιχειρηματικό τους έργο.

Αναπτύσσοντας το δίκτυό μας

Η σταθερή ανάπτυξη της εταιρίας τα τελευταία 33 χρόνια μας έδωσε τη δυνατότητα να αναπτύξουμε ένα δίκτυο αντιπροσώπων σε όλη την ελληνική επικράτεια. Χρησιμοποιώντας ως μοντέλο τις βασικές αρχές λειτουργίας της επιχείρησης μας, το δΙκτυο αυτό εξαπλώνεται εξυπηρετώντας δύο κύριους σκοπούς: Την περαιτέρω ανάπτυξη και το κέρδος των ήδη υπαρχόντων αντιπροσώπων και την προσέλκυση νέων. Για την επίτευξη αυτου του στόχου έχουμε αναλάβει αποφασιστική δράση προκειμένου όχι μόνο να παρέχουμε βελτιωμένες υπηρεσΙες, αλλά και εξειδικευμένη βοήθεια προς το δίκτυο όποτε αυτή χρειάζεται. Μια ποικιλία new brands έχει συμπεριληφθεί στην γκάμα των προϊόντων μας αυτό το χρόνο. Επιπλέον, οι αντιπρόσωποι μας εΙναι πλήρως εκπαιδευμένοι και εχουν αποκτήσει βαθιά τεχνική γνώση των επαγγελματικών μας προϊόντων ήχου και φωτισμού, εκπληρώνοντας έτσι τις προσδοκίες μας για την περαιτέρω εξάπλωση της καλής φήμης της εταιρίας μας στην ελληνική αγορά. Παίρνουμε ενεργά μέρος σε κάθε αρχική εγκατάσταση των πελατών μας, η οποία λειτουργεί και ως επίδειξη της δουλειάς μας. Με την βοήθεια του κύρους στα ειδικά προγράμματα υπολογιστών όπως η EASE καθώς και η τεχνογνωσία των τεχνικών μας ήχου, μπορεί να υλοποιηθεί οποιαδήποτε νέα εγκατάσταση και ταυτόχρονα να εξασφαλισθεί σε κάθε περίπτωση ο καλύτερος δυνατός ήχος και φωτισμός. Οι αντιπρόσωποί μας επωφελούνται επίσης ενός αξιόλογου after sales service: το τμήμα σέρβις της εταιρειας μας εΙναι πάντα έτοιμο να λύσει κάθε πρόβλημα. Ο συνδυασμός όλων των παραπάνω μαζί με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας και τις προσιτές τιμές μας καθιστούν ικανούς να εΙμαστε πιο ανταγωνιστικοί και πιο αποτελεσματικοί από ποτέ.

bottom of page